marți, 17 mai 2011

Good morning!

Bune fetelor. Nu stiu ce se intampla , dar pur si simplu , timpul zboara atat de repede incat nu am timp de nimic! Sunt tare fericita ca am apucat sa intru...Am petrecut o dimineata , sa spun , perfecta. Am vazut o actualizare de stare a fetelor de la divahair.ro , in care intrebau de cafeaua preferata . La televizor era dezbatuta tema ' dimineata perfecta '.
Lasand la o parte bronsita mea , pot spune ca am o dimineata perfecta. Ascult melodii vechi de'ale lui Katy Perry , lapte cu Cheerios , si ma simt forte comfortabil.
Cel mai bine e acasa , pentru ca pot sta nemachiata si ma simt bine. Hmm.. Marea tragedie de saptamana asta a fost ca mi-am pierdut agenda cu programarile fetelor , ORIBIL.
M-am simtit atat de rau , numerele lor nu le aveam salvate in sim , si nu am avut pur si simplu ce sa fac , tinand cont ca 50% dintre ele nu erau din oras..
In fine , sper sa ne mai auzim. Am incercat sa va raspund tuturor la e-mailrui , iar fetele care nu au primit astazi raspuns sa stea linistite , maine voi finisha' de tot::D
O zi frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu