sâmbătă, 30 aprilie 2011

Purple Session.

In use:
Elf Brights
Rimmel London Mascara
Avon white bright
No name primer
Oriflame pudra.

luni, 18 aprilie 2011

Elf ?

De Aici puteti achizitiona oricare dintre lacurile de unghii de la Elf. Am prins in ultima vreme o mare boala pe unghii , se pare ca am lasat-o mai moale cu cerceii. Am fost ieri la manichiura , iar Marina a folosit o oja Opi foarte draguta.
`Navigand` pe infinitul blogger , dau de un blog ce imi aduce aminte de Elf. Nu folosesc foarte multe produse Elf , doar ceva umbre pentru ochi , lichide dar si praf , etc.
Ma gandeam sa imi comand un primer , deci daca cineva l-a testat sa ma sfatuiasca si pe mine ?
Siii am gasit tot pe Elf niste nuante foarte dragute de lac de unghii. Va rog , cele care ati mai folosit sa imi spuneti din proprie experienta despre acestea.

marți, 12 aprilie 2011

Buna! Nu ştiu de ce , dar am senzaţia ca sunt în weekend , o zi mai liberă pentru mine , si ceva răsfăţ. Astăzi am fost la manichiura , după mult timp de unghii roase. Umm .. [acesta este un pasaj adaugat după jumatate de ora de la prima postare.Nu Dorina , nu sunt unghiile mele cele din postul cu oja  Chanel , sunt unghiile surorii mele Mara:)].
Un strat simplu de alb si nişte bulinute mov sa-mi mai coloreze ziua ^^ . Mai aveam 70 de lei. De ce i-as risipi în vreun pub cand as putea sa intru pe usa de alături sa îmi fac o curatare faciala. Intradevar , acum par bătută , dar in 2 zile tenul meu va arata minunat. Am scapat de punctele negre de pe nas si din jurul nasului si de cosurile ce acum s-au accentuat mai tare.....
Cumva imi e dor sa scriu pe blog , sunt chiar invidioasa pe blogeritele care au zilnic prilejul de a-si impartasi gandurile si altor doritoare..
Astazi , o bloggerita cu care mai comunic din cand in cand , mi-a trimis un e-mail astfel :
Te salut KAma , 
Daca ai putea sa surprinzi in atentia cititoarelor , un produs foarte drag mie pe care il vand?
..........

Da , chiar mi-ar face mare placere. In imaginea de mai sus , glossul D I O R  , este vandut de Rebecca cu NUMAI 30 DE LEI!!!Are 3 bucati , eu as spune sa va grabiti! Nuanta celor 3 este cea din imagine, si nu sunt folosite.( doar 1 a fost deschis pentru fotografiat.) Eu sincer l-as cumpara , dar am unul :D Contact la : kamadamaschin(at)yahoo.com sau rebeccadubstep(at)yahoo.com .

luni, 11 aprilie 2011

:D

Oja noua , Chanel :D Imi place tare tare mult!!!
In lei , ar veni cam 50 de lei..Am primit-o din UK de la o verisoara.

vineri, 8 aprilie 2011

Buna fetelor.
Am facut un fel de sondaj gen ce intrebari imi adresati cel mai mult.In curand va voi raspunde prin posturi.Sunt foarte entuziasmata pentru ca am blogul de cateva luni si imi acordati atata atentie.Vreau sa va spun ca aceste "semne de viata" conteaza foarte mult pentru mine.
Va reamintesc , adresa mea de e-mail este : kamadamaschin(at)yahoo.com

joi, 7 aprilie 2011

HAPPY BIRTHDAY SWEETIE!!!

ea este Sara , cea mai buna prietena a mea. O iubesc tare mult pe micuta , nici nu stie!
Am facut postul asta de ziua ei , si am atasat imaginile de mai jos cu cadoul pe care i l-am dat astazi.
Sper ca i-a placut , nu am apucat sa ii vad reactia.
Si uite cum a devenit Sara mea majora:D!!!

!!!

Buna ,
Of of si iarasi of! Nu va imaginati ce zile de teroare am avut saptamana asta.Teste peste teste , certuri cu mama , lipsuri si tot asa..
Dar bine ca am ajuns sa mai deschid si calculatorul.Vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de mine , pentru ca nu am mai mancat ciocolata , mai deloc! Adica foarte putin , nici chiar deloc!
Din punctul meu de vedere e o realizare , tinand cont ca mancam cate 3 ciocolate/zi.
Ummm..Ma uitam pe dulapul meu cu stikere de la u-man si cu afise de la party`urile preferate , si multe multe chestii , si am facut curatenie.
Am ramas cu niste stikere by dushky si cateva element si vans..Am cautat`o pe Dushky pe internet , si am dat de blogul ei. Este o persoana atat de creativa!!!
Si m-am gandit , ( NU VREAU SA MA LAUD!!!) , de ce as lasa talentul meu sa se iroseasca daca il pot cultiva?
Probabil ca nu am mai mentionat , dar le am cu desenul , desenez destul de bine pentru maini neexersate...:D
Tot spun de cateva zile ca merg sa imi cumpar niste mine HB pentru creion , si nu apuc sa mai ajung la librarie...
http://dushky.blogspot.com/2010/10/florence-sketch-please-help-me-with.html